onsdag, juni 24, 2009

Glad Sommar


Och sista kortet den här veckan är till utmaning vecka 92 på Mojo Monday. Ett riktigt härligt sommarkort!

This last card is called Happy Summer and is playing with Mojo Monday.

Ha det riktigt bra och njut av sommar, det ska i alla fall jag göra nu =)
/Myran

Körsbär


När jag såg utmaning #20 på The Pink Elephant häromdagen visste jag nästan direkt hur jag skulle göra. Detta är gjort med mina nya papper från Stampin'Up, Rockabilly DSP. Helt underbara! Körsbären är bitar från ett ark med chip boards som jag har målat. Jag har inte gjort någon text ännu men det kan ju bli nästan vad som helst! 

When I got my new DSP from Stampin'Up, I just new  I had to use them in this challenge from TPE.

/Myran

2 U


Dags för nästa kort. Det är med i veckans utmaning på 2 Sketches 4 You, Kazan's Sketch #29

This card is based on Kazan's sketch at 2 Sketches 4 You.

Det kommer ett kort till innan jag åker iväg =)
/Myran

tisdag, juni 23, 2009

En liten nyckelpiga


Idag har jag vart kreativ ska du veta! Inte nog med att jag har packat och städat också, jag har gjort en del kort till några av utmaningarna som kommit ut idag. Vad gör man inte för en utmaning?!
Detta kort gjorde jag till MMCS7. Det är sista utmaningen för den här månaden.

This card is playing with Midnight Madness week 7.

/Myran

måndag, juni 22, 2009

Sweet Monday

Jag vill tacka alla snälla människor som skriver så mycket snällt om mina kort! Det är så kul att ni tycker om det jag gör och det värmer lika mycket varje gång. Tack!!

I want to thank all of you kind persons who write such nice comments on my cards! I am so glad when you like my creations and it warms my heart every time. Thank you!

/Myran

lördag, juni 20, 2009

Make a wish!


Nästa kort är med i utmaningen från Mojo Monday week 91 och Secret Crafter: Saturday Challenge #37. Blev riktigt nöjd med mitt lilla kort i mitten som öppnas!

Men med tre kort gjorda idag så får det vara nog. Ska iväg till A och käka pizza, sen blir det bio. Lagom slappt för en dag som denna. Ska jobba imorgon. Har ingen lust men det är bara tre arbetsdagar kvar, sen har jag ledigt i tio hela dagar!!! Sååååå skönt. Och att jag ska till sol och värma gör inte saken sämre. Gött!

This card (my last one for today!!) is playing with Mojo Monday and Secret Crafter's Saturday Challenge. The Make a Wish part opens, so you can write your sentiment there. Enjoy!

Kram kram,
Myran

Little one


Tidigare har jag gjort några pojkkort men det är ju faktiskt 50/50 att E får en ficka, så till skissutmaningen på Midnight Madness med färgkombo från The Pink Elephant och detaljer från Use It! blev det ett gulligt flickkort. 

This cute girly card is playing with sketch from MMSC6, color combo from TPE #18 and Use It! #15. 

/Myran

Hello


Dagen började lite segt... Kroppen hängde inte riktigt med i alla svängar! Men det var verkligen en lyckad midsommarafton igår, superkul!!

Eftersom jag har softat hela dagen så har jag gjort ett kort till KWerner's Color Inspiration #55. Ugglan köpte jag häromdagen, det var ju bara så söt =D

My Hello Owl card is playing in KWerner's Color Inspiration #55.

Kanske ses vi senare, om det blir några fler kort idag!
/Myran

fredag, juni 19, 2009

Glad midsommar!

Idag är det midsommarafton. Och som väntat är det ganska kasst väder. Det har varit varmt och skönt de senaste dagarna så det såg ljust ut men det verkade ju vara för bara för att vara sant. Det var faktiskt fint i morse när jag vakande men nu regnar det och blåser. Usch! Men men, det är som det är och inget att göra åt. Nu ska jag göra mig fin och förhoppningsvis hitta något att ha på mig. Är kanske lite sent ute... Ska vara hos syrran om mindre än två timmar för att dra vidare (med laxen och tårtan under armen) till kalaset. 

Ha en riktigt skön midsommar, och njut av sällskap med nära och kära. 
GLAD MIDSOMMAR!!
/Myran

torsdag, juni 18, 2009

Uppdaterat på Flickr

Nu har jag uppdaterat min Flickr så att alla kort du hittar på denna sida finns där. Du hittar även mina kort längre ner på sidan till vänster i mitt alldeles egna bildspel! 

Now you can find all my cards over at Flickr or at my very own slideshow down to the left!

Kram Myran

Du är speciell!


J kommenterade häromdagen på ett av mina kort och skrev att hon trodde hon bodde för nära för att få ett kort av mig i brevlådan. Så givetvis måste jag ju skicka ett till henne! Det borde ligga i hennes låda idag. Skissen är från 2 Sketches 4 You och denna vecka är det Laura's Sketch #28 som gäller. Bilden kanske inte är den bästa men jag hoppas att man ser att det är ett fönsterkort!

J, du ÄR speciell, glöm aldrig det!

This card is playing in with 2 Sketches 4 You. It says "You are special, never forget that" and I made it for my dear friend J.

Kram Myran

tisdag, juni 16, 2009

Blog candy!

Fick en kommentar på mitt förra kort och hamnade på denna sida, Handmade Treasures. Denna månad ger Carolyn bort massa fint (blog candy)!! Ta en titt du också!

Carolyn at Handemade Treasure have some awesome blog candy this month!

Nu ska jag till jobbet,
kram Myran


måndag, juni 15, 2009

Du


Jag hade inte plockat bort allt pyssel från igår, så när jag kom hem för en stund sedan funderade jag lite på om jag skulle fixa hemma lite men det blev ett kort istället. Detta tänkte jag skulle få vara med i MMSC5 och Use it! challenge #14. Tänk va mycket roligare det är att göra kort än att städa =)
Daydreams by Michelle har fantastiskt blog candy denna månad, och tillsammans med Midnight Madness är det dubbel vinstchans! Tjohoo!

This card is playing in this week's challenges at Midnight Madness and Use it! Also check out Daydreams by Michelle to win some nice blog candy!

Kram kram,
Myran

söndag, juni 14, 2009

Kramis

Nu har jag inte gjort kort på två veckor så det kändes som det var dags. Denna gången är det Color Inspiration #54 på KWerner Design. 

This card is playing in this week's Color Inspiration at KWerner Design.

Återkommer inom kort med fler kort!
Kram Myran

fredag, juni 12, 2009

Borta bra men hemma bäst!

Efter att ha bott i en liten resväska i nästan 2 veckor är jag äntligen hemma. 
Det är konstigt men när jag väl är hemma efter en lite längre tid hemifrån, så känns det som om man aldrig har varit borta. Allt blir plötsligt så avlägset. 

Idag har jag tagit det lugnt. Handlat lite och softat i soffan. Med tanke på att jag har jobbat över 110 timmar dom senaste 9 dagarna så är det skönt att inte göra nåt!

Vi hörs,
Kram Myran

måndag, juni 01, 2009

Iväg...

Jag ska iväg några dagar, så vet du varför du inte hör av mig. Men jag postar så fort jag är tillbaka! (Kanske att jag kan komma åt en dator...)

Just wanted ju to let you know that I will be away for a couple of days. I will post as soon as I am back!

Kram Myran