torsdag, december 31, 2009

Det finns några som hittar hit!

Såg just att jag passerat 4500 träffar, på lite drygt 6 månader! Jättekul :) Det betyder att det finns några därute som tittar in hos mig.

I just reached 4500 hits in little over 6 months! Awesome :) That means that there are some of you out there that pop in from time to time.

Nu ska jag bli nyårsfin!
Gott nytt år!
Happy new year!

/Myran

onsdag, december 30, 2009

Vilket år!

Tänk, snart är ännu ett år över och ett nytt börjar. Det har varit ett minst sagt händelserikt år! Jag tänker inte gå in på några detaljer men det har varit en berg och dalbana utan dess like!!

Blir det några nyårslöften? Nja, jag har väl redan börjat lite... Träningen har blivit riktigt kul och jag hoppas att jag ska kunna träna ännu mer! Sen måste jag få lite mer me-time. Jag trodde att det skulle bli bättre men just nu är det ganska mycket med jobbet, så jag får väl ta min tid sen. Bara jag hittar personal som inte blir sjuka/gravida/trötta eller säger upp sig så ska det nog bli bra :)

Jag önskar er alla ett gott slut, vi ses igen nästa år!
/Myran

lördag, december 26, 2009

Lugnt och ro...

Först kan jag börja med att önska god fortsättning till er alla!
Är på östkusten och hälsar på släkten. Just nu är det bara jag och syster Yster kvar. Kusinerna är iväg och träffar vänner och dom "vuxna" är ute på promenad mm. Det är tyst för första gången sedan vi kom hit i onsdags kväll. Ganska skönt faktiskt. Är inte van vid att ha folk runt mig 24 timmar om dygnet... Men det är mysigt det också!

Nu har det börjat snöa igen. Det var lite töväder igår, men med tanke på hur mycket snö det är så var det ingen större fara. Det är fortfarande en vit jul!

Nu ska jag fortsätta göra ingenting! Nice :)

Ta det lugnt och njut av julefriden!
Kram Myran

lördag, december 19, 2009

Jag vann!!

Tänk, av alla som deltar i blog candy, blog hop, osv så var mitt namn äntligen ett av dom som drogs :) Det var när jag hoppade runt hos Midnight Madness-tjejerna som jag hade tur. Titta in här och se vad dom hade för fint att erbjuda!

Imagine, of all the people that wants blog candy and blog hop, I finally won! It was during the blog hop over at Midnight Madness team that my namne was picked. Have a look here and see what they are giving away!

Nu ska jag iväg in till stan och brottas med folk... Att man aldrig lär sig!
/Myran

fredag, december 18, 2009

God Jul

Nu har jag lagt alla mina julkort på lådan, så förhoppningsvis har dom flesta kommit fram. Så jag tänkte att jag skulle presentera årets julkort (ja, det blev samma till alla. dom ska va glada att det blev något alls i år). Det var väldigt svårt att ta kort på, så ni får ha överseende med att det ser lite si så där ut :P



Och eftersom jag inte har varit med i några utmaningar på länge så passade det bra att The Pink Elephant har vinter och/eller jul som tema. Secret Crafter: Saturday Challenge denna vecka har temat snö. Och denna veckan säger Simon... God jul!

This past months has been upside down and I haven't had time to make any cards in a long time, but I made myself make a simple christmas card to send to my dear friends and family. And since The Pink Elephant has winter and/or christmas as theme this week, I'm playing with them :) Secret Crafter: Saturday Challege this week also has a theme, snow. And this week Simon Says... Merry Christmas! (Mine says God Jul which is Merry Christmas in Swedish). It was really hard to take a photo of this card, so you have to excuse the bad quality.

God Jul till er all från mig!
Merry Christmas to you all from me!
/Myran

onsdag, december 16, 2009

Godis-dags!

Sugen på att vinna lite godis? Sånt där bra som inte sätter sig på fel ställe. Titta in hos Jude på Crafts international så kan det bli Du som vinner massa fint :)

Do you want to win som yummy blog candy? Have a look over at Jude's Crafts international and all that yummy stuff can be yours :)

/Myran

torsdag, december 10, 2009

12 Tags for Christmas

Om du som jag gillar Tim Holtz får du inte missa hans 12 Tags for Christmas. Den han gjorde idag är favvon hittills!! Precis som alla andra kreativa människor som delar med sig av sina verk är jag helt slagen av alla idéer! Det ena är ju bättre än det andra. Visst, jag har väl mina stunder också. Men inte som vissa andra :P

If you're a fan of Tim Holtz work, don't miss his 12 Tags of Christmas. Todays tag is absolutely stunning!

/Myran

Ordning och reda på prylarna

Jag har länge velat ha ett eget litet krypin för mina kreativa projekt men eftersom jag bor ganska litet (jag har gott om plats för mig) så har jag inte plats för ett eget scraprum. Tänk då om jag hade något sånt här:

EZ View Craft Desk

the Workbox


Surfa in hos någon av dessa tjejer Priscillastyles, Life as Lou, Vanilla Joy, Rachelle's Writing Spot, Capadia Designs, Crafty Makes, Just Me, My Soldier & Our Two Little Chicks, Random-ish, Auntie Thesis, Park City Girl, Lovely Little Handmades, Queen of the Clan för att se mer om hur DU kan vinna!

/Myran

söndag, december 06, 2009

Bestulen!

Vad har hänt med min kreativitet? Vem har tagit den? Eller är den bara lånad av någon annan? Jag brukar alltid börja med mina julkort redan i november men pga massa skit med jobbet och annat som tagit upp min tid så blev det inte så detta år. Men jag trodde aldrig att jag skulle ha sån idétorka! Hade lite tankar och idéer som jag testade men det blir liksom inte bra. Dessutom har jag aldrig tid att bara sätta mig ner och låta fantasin flöda. Jag får väl ta kvällarna den kommande veckan och knåpa ihop något.

Just nu känns det bara som ett jävla måste att göra dom, men jag ska nog få till det på något sett!

/Myran

lördag, december 05, 2009

Massa nytt!

K var hemma en sväng i Sverige i veckan och hade med sig min enorma beställning, den lille stackaren! Mamsen hämtade upp kassen imorse och lämnade av den när hon ändå skulle hem till syster yster. Hon hade på känn att jag ville ha den nu!! Det var ett tag sen jag beställde allt så det var riktigt kul att packa upp =) Visst var det några saker som jag undrade vad jag hade tänkt men det var väl säkert för att det var så billigt! Jag vill prova alla dies nu! (För dig som inte har en susning om vad jag pratar om så hade Sizzix.com stor rea i oktober så jag slog på stort.) Dessutom tittade jag in på Stampin' Up eftersom mamma ville ha lite, och då kunde jag ju inte låta bli att beställa lite jag också! Nu måste jag verkligen fixa bättre förvaring... Någon som har ett rum att låna ut?!

Snart ska jag iväg en sväng in till stan, hur mycket jag än vill låta bli. Jag umgås med folk hela dagarna, så är jag ledig är det inte trängsel i stan jag tänker på i första hand. Men jag måste framkalla lite kort för ett projekt jag har. Ni kommer få se när det är klart! Sen ska jag väl ta itu med julkorten också.

Finally, my order from Sizzix has arrived! K was back in Sweden this week and brought me all kinds of goodies! I'm so happy!! I wanna try them all =) I'll use some of them in my project I'm working on right now. I'll show it to you later =)

I morgon tänds ljus nr 2!
/Myran