lördag, februari 19, 2011

Music Saves My Soul


Den här veckan ville jag dela med mig av den låt som inspirerade mig till mina ord på Thursday Thoughts. Lyssna på texten, det är helt underbar. Och väldigt sann, om du frågar mig... Så lyssna och njut, sen tycker jag att du tittar in hos Marcea som startat hela den här grejen med Music Saves My Soul Saturday!

This week I'd like to share this very special song with you. It was actually the one that inspired me to my words on Thursday Thoughts. Listen to the lyrics, it IS wonderful, and very true if you ask me... Don't forget to pop by Marcea who started Music Saves My Soul Saturday!

Puss å kram

torsdag, februari 17, 2011

Thursday Thoughts #4

Och så var det min tur igen att hitta några väl valda ord till Thursday Thoughts. Jag skulle gjort det sista på mitt alster igår kväll men eftersom jag inte var hemma förrän närmare midnatt och var tvungen att gå upp i ottan i dag igen så fick jag fixa det nu istället. Därför har jag ingen bra bild, det är alldeles för mörkt ute. Jag bjuder däremot på en liten glimt av vad jag har skapat, och i morgon får ni se allt ordentligt.
NYA BILDERNA LIGGER UPPE NU!


Life is wonderful. Ja, det var ungefär så det kändes för ett exakt ett år sedan då jag och syster yster var på Hawaii. Det har alltid varit en dröm att någon dag få åka dit, så när den dagen kom var vi inte ledsna för fem ören! Vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta men det var verkligen ett paradis. Och ja, livet var underbart!!

Hur tolkar Du dessa ord? Kom tillbaka hit och lämna en länk så att jag får se vad du har hittat på :)

It's my go this week on Thursday Thoughts and my words for you are: Life is wonderful. When me and my sister went to Hawaii last year, those words came to mind more than once!

I wanna see what you create from these words. Leave a link and I'll come and visit you :)

Puss å kram

Blog Candy Winner

Wow, vilken underbar respons jag har fått under dessa OWOH-veckor och vad mycket fint jag har sett under min resa! Och tusen tack för alla snälla kommentarer och till er som följer min blogg. Jag hade gärna gett er alla något men denna gången var det bara ett pris. Men det är definitivt inte sista gången jag kommer ha blog candy :) I april firar Myrans Bo två år och det kommer jag fira!

Wow, these past OWOH weeks has been amazing! I've had so much fun looking around. And I'm sooo happy for the nice comments and my new follwers. Thank you guys!! There can only be one winner, but I'm celebrating two years in blogland in April so I'll have some sort of candy then :)

And the winner is...

Karen T at Creative Yearnings. Congrats hun!!

Puss å kram

tisdag, februari 15, 2011

Thursday Thoughts #3

Nä, jag vet att det inte är torsdag riktigt ännu men jag har ju inte presenterat min tolkning på Josefines citat: One kind word can warm three winter months.

This is my take on the quote Josefine chose for her Thursday Thoughts: One kind word can warm three winter months.


Andra utmaningar/Other challenges:
Mojo Monday: sketch no.178
Secret Crafter: no. 121 - A stamped flower
Moving Along With the Times: no.85 - Photo inspiration
RRR: no.8 - Spring theme

Kom tillbaka på torsdag då det är dags för en ny utmaning, denna gången är det min tur!
Come back this Thursday and see what I created for my go on Thursday Thoughts!

Puss å kram

Live Laugh Love


Idag är det dags för en ny utmaning hos Papertake Weekly, sponsrad av Wendy's Digital Delights: Låt det glittra! För min del blev det inget kort utan ett minialbum jag gjort av toarullar!! Det syns lite dåligt men blommorna glittrar och några av banden också.
Albumet är superlätt att göra. Först plattar man till rullen ordentligt och sedan kläs den in i papper eller om man vill måla den. Varje sida får en liten ficka som jag stoppade in en tag i. Albumet är inte fyllt ännu men jag har tänkt att sätta in bilder på mig och min syster. Om du vill vara med i vår utmaning är det bara att hoppa över till PTW och länka till ditt alster. Glöm inte att titta in resten av teamets kort!

Today's challenge at Papertake Weekly, sponsored by Wendy's Digital Delights, is Putting on the Glitz. I made a mini album of tissue paper rolls. It's hard to see but both the flowers and some of the ribbons have glitter on them.

Andra utmaningar/Other challenges:
A Spoon Full of Sugar: no.139 - Anthing but a card
Allsorts: no.90 - It's all about the sentiment
Crafty Calendar: no.17 - Love
Simon Says... Anything but a card
Totally Gorgeous: no.67 - Love

Puss å kram

söndag, februari 13, 2011

Music Saves My Soul

Idag tänkte jag att vi skulle ta oss tillbaka i tiden och lyssna på en riktig klassiker. Tyvärr kunde jag inte hitta någon fil som kunde spelas från min blogg så jag får skicka över er till YouTube istället. Ledsen för detta men när jag väl hade bestämt mig för denna låten så ville jag inte välja bort den! Klicka HÄR för att komma till Final Countdown. Om du också vill dela med dig av min favvo-musik, gå till Marcea's Crafting Corner!

This week we're doing a trip down memory lane. Unfortunetly I have to send you over to YouTube cause it won't play at a blog. Click HERE to get to Final Countdown! If you also wanna share your favorite music, go to Marcea's Crafting Corner!

Puss å kram

tisdag, februari 08, 2011

Ticket of love

Orka! Det är ungefär så jag känner just nu. Allt är egentligen bra men jag orkar bara inget. Har all tid i världen att få saker och ting gjort. Det kanske också är där problemet ligger. Är trött i kroppen och trött på mig själv för att jag inte får saker och ting gjorda. Men men, det löser väl sig så småningom. Tills dess är det bara att bita ihop...


Men, det är ju inte för att jag är en slö j-vel som jag är här. Vi på Papertake Weekly har ju en ny utmaning att presentera! Denna vecka handlar det om hjärtan. Även om du kanske är bra på att visa din kärlek till dina nära och kära så tror jag inte man kan göra det tillräckligt ofta. Om en knapp vecka är det Alla hjärtans dag, så varför inte knåpa ihop ett kort till din käresta? Lägg upp ditt alster på PTW och det kanske är du som vinner en ursöt stämpel från WOJ. Glöm inte att kolla in alla snygga kort mina DT-vänner har gjort :)

This week's challenge at Papertake Weekly is Have a Heart. Since Valentines Day is coming up soon, why not make a card for that someone special in your life? Leave a link at PWT and you might be the lucky winner of a stamp from WOJ. Don't forget to have a look at the beautiful creations from the amazing DT :)

Andra utmaningar/Other challenges:
The Pink Elephant: no.93 - Be My Valentine
Cupcake Craft Challenge: no.128 - Seeing Red
Simon Says... Love is in the air
Raise the Bar: no.52 - Hearts
Stampin' for the Weekend: no.3 - St Valentines Day
Allsorts: no.89 - It must be Love Love Love

Puss å kram

lördag, februari 05, 2011

Music Saves My Soul


Att hitta nya bra låtar att lägga till i favvolistan är alltid kul. När jag surfade runt häromdagen hörde jag den här låten och kände direkt att det var en hit :) Annars kan jag har lite svårt för mashups, det kan lätt bli rörigt... Nu ska det bli kul att se vad alla andra har att bjuda på hos Marcea!

Normally, I don't like mashups but I really like this one :) I'm really excited what all the others has chosen this week at Marcea!

Puss å kram

tisdag, februari 01, 2011

Lena 50 år


Min moster fyller 50 år snart och jag tyckte att denna ursöta LOTV-flickan passade perfekt! Vi är ganska många i släkten som skulle få plats med namnen så blev insidan helt ren. Desto mer anledning att dekorera utsidan ;)

Eftersom det är första utmaningen på Papertake Weekly den här månaden så är det upp till dig vad du vill hitta på. Vill du ha något att gå efter kan du använda blommor i din skapelse. Sponsor denna vecka är LOTV, så du vill inte missa att lämna en länk ;) Nu är det din tur att skapa! Hoppa över till PTW och titta på vad dom andra tjejerna har hittat på!

It's my auntie's 50 birthday soon, so I thought this adorable image from LOTV was perfect since we're having a party for her!

It's the first week of the month at Papertake Weekly, which means that it's an Anything Goes challenge! Optional extra is to use flowers. Sponsor is LOTV, so you wanna make sure to leave a link with your creation ;) Now, pop on over to PTW and see what the other girls has come up with!

Andra utmaningar/Other challenges:
Claudia & Company: #73 - Unique Fold
Stampin' for the Weekend: #2 - Getting Warmed Up
Totally Gorjuss: #65 - As YOU Like It (I love flowers and ribbon!)

Puss å kram