lördag, januari 31, 2015

minns ni mig?

Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande den här sensate månaden. Eller kanske snarare halvåret... Men ibland kommer livet i vägen och saker och ting förändras. Det kommer det göra här också. När vet jag inte riktigt, det beror på hur jag får till allt. OM jag får till det. Men men, det återstår att se!

Såg det här citatet av Erica Cook häromdagen och tyckte det var väldigt bra sagt:


"I'm not interested in competing with anyone. 

I hope we all make it."



I know that I have been AWOL for a while but life doesn't always turn out the way you plan...

Puss å kram

lördag, januari 17, 2015

kärlek i luften

Trots att det bara är mitten av januari så har tankarna redan gått över till vår. Fattar inte riktigt varför, jag tillhör en av dom få som gillar både januari och februari!!

Den här veckan på You Do-bloggen delar jag lite inspiration till kommande Alla hjärtans dag. Eller lite kärlek i största allmänhet :)


This week at You Do I'm sharing some inspiration for Valentine's Day. 

Puss å kram

måndag, januari 05, 2015

hej 2015

Jag har tagit lite ledigt under julhelgerna. 2014 var ett år med många upp- och nedgångar men måste säga att det avslutades helt fantastiskt under en stjärnklar himmel bland snöklädda alptoppar! 

Tillbaka i vardagen är det nu dags att tänka ut en plan C D och E. Lika bra att försöka ligga steget före, även om det inte rimmar alls med mitt ord för 2015, nu. Förra året var det våga och jag måste säga att det var något jag verkligen gjorde! Och det kommer jag fortsätta göra.

Life is wonderful!! Les Arcs, France.
I've had a little break from here during Christmas and the beginning of this new year was celebrated under the stars in snowy alps. Not bad at all!!

Puss å kram