lördag, april 04, 2015

påskutmaning

Glad påsk till er alla! På You Do-bloggen har vi 4 kreativa utmaningar och vi är väldigt nyfikna på hur ni tolkar dom! Det finns fina priser i potten och ni har ända till 19 april på er att skapa.

Happy Easter! We have 4 creative challenges for you at You Do and we really what you to join us! We have some great prizes and you have until April 19th to create something. 


Puss å kram

fredag, april 03, 2015

vårkänslor

Nu har vi äntligen kommit till dags-att-pimpa-balkongen-månaden april! Som jag har längtat :) Bestämde mig redan vid årsskiftet att det var dags för något nytt som dessutom hade plats för fler personer samtidigt som det skulle vara bekvämt att bara ligga och slappa själv. Många krav alltså. Först hade jag funderat på att bygga en sittmöbel själv. Men efter lite letande så hittade jag den perfekta möbeln, yay!

Nu ska jag bara få till lite grönt också, den blir det balkonghäng hela våren! Kollade lite blominspiration och såg denna asgrymma balkonglådan från Greenbo. Det verkar dock inte som om den finns att få tag på här hemma...



Puss å kram