söndag, maj 16, 2010

Jag är ingen vacker syn just nu

Sitter (snarare halvligger) i min soffa och är allmänt blek och snorig. Ingen vacker syn som du kanske förstår. Tror jag jinxade min nattsömn efter att ha skrutit om min braiga hostmedicin från staterna som gör att man sover som ett barn trots hosta och annat ont. Men natten till idag var inget vidare. Sov ryckigt och vaknade med hög feber på morgontimmarna. Du märker att det är väldigt synd om mig, eller hur?

Men så går det om man har jobbat för mycket med för mycket press under en längre tid och jobbat sjuk trots att man eg borde bäddat ner sig som vanliga förnuftiga människor gör. Då blir det så här.

Mamsen var precis över med lite dricka och några tidningar, så jag kan åter krypa ner under filten och kurera mig.

Kärlek åt er alla därute!
/Myran

(Vet du hur farligt det är att titta runt på nätet och inse hur mycket man vill ha? Det borde finnas någon spärr som gör att man inte blir mottaglig för alla frestelser...)

3 kommentarer :

  1. Kan du inte göra ett inlägg med allt du vill ha då! Kram från någon som tycker om dig och synd om dig.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle inte ens veta var jag skulle börja med en sån lista!! Just nu får jag hålla hårt i plånboken för att inte ge efter så fort jag stöter på en rea. haha!

    SvaraRadera
  3. Nu ska du kunna hitta mig i kommentarsfältet för nu har hon svarat, jag tror inte att hon aktiverar kommentaren som inte kommenterats av henne el nåt. =)

    SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'