lördag, september 04, 2010

Ibland behövs det en paus

Och den tar jag nu. När man flyttar in i en större lägenhet tänker man kanske inte på att det är mer att städa också. Ibland är det svårt att tro att det bara bor en person här... Men men, det är egentligen inte så illa. Det går ju ganska fort när man väl sätter igång. Har varit nere två rundor i tvättstugan redan och har dammsugit nästan överallt. Det är bara resten kvar! Har även hunnit med att rösta till valet eftersom jag kommer hem på eftermiddagen på valsöndagen. Och skulle något ske som gör att man blir väldigt sen så är det korkat att ha slängt bort sin röst.

Måste passa på att be om ursäkt för att jag inte alltid är vid mina sinnes fulla bruk. Som tex när man lägger upp ett kort trots att det är fult som stryk (detta är nu åtgärdat - läs borttaget). Men ibland vill man för mycket. Och häromdagen var en sån dag. Jag hoppas inte att det ska ske på väldigt länge. För att det kommer hända igen är oundvikligt... Jag försöker att inte tappa tron på mig själv, vilket lätt kan hända när man ser hur duktiga alla andra är. Men jag är jag och jag är bra. Så det så!

Nä, nu har jag pausat tillräckligt. Måste nog kolla till tvätten.

Ikväll blir det dinner and a movie med Syster Yster. Ska tillägga att det blir lite tyst här ett tag när jag är borta och bygger butiker. Men titta in på tisdagarna så du inte missar Papertake Weeklys utmaningar :D

Puss å kram

1 kommentar :

  1. Vännen, tappa inte tron på dig själv, du är en sann inspirationskälla. Kram

    SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'