tisdag, oktober 26, 2010

With Love

Det börjar änna bli tjatigt att starta varje tisdag på mer eller mindre samma sätt men jag kan liksom inte komma på något annat att skriva. Det är ju tisdag och det betyder ju att det är dags för en ny utmaning hos Papertake Weekly. Så är det bara ;)


Denna veckan är det glitter som gäller. Så ta fram allt som blänker eller glimmar lite extra och gör ett kort (eller något annat kreativt)! Sen lägger du upp det på PTW-bloggen så att alla får se.
Själv har jag tagit ut svängarna och gjort ett värmeljuskort. Tycker själv att det är en fantastisk liten present om man ska bort, både en gåva och ett kort i ett. Ursäkta om det lät som något taget ur en viss choklad-reklam;) haha!

This week the challenge over at Papertake Weekly is to make something Sparkly and Bright. So, let's add som glitter or sparkle to your card! Don't forget to link your creation to the PTW blog so that we can see what you have come up with.
I made this tealight card. It's a really fun thing to give to someone, both a card and a gift :)

Puss å kram

2 kommentarer :

 1. Such a stunning card, great minds eh, I made a tealight card today, my first time, they are gorgeous and a lot easier than I though...

  Lovely project, so elegant....

  thanks for the inspiration
  x
  vicky

  SvaraRadera
 2. Gorgeous card/gift Lisa :-) I have never made one of these I will have to give it a go :-) This is fabulous !

  luv
  Lols x x x

  SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'