söndag, mars 06, 2011

Mina bandReally Reasonable Ribbon har organization week den kommande veckan. Jag har ju delat med mig av många delar i min kreativa yta men just mina band har av någon anledning aldrig fått vara med i strålkastarn.

Klädhängaren där allt hänger blev över vid flytten och eftersom jag inte ville slänga den kom jag att tänka på att den kanske kunde användas till något här inne. Så jag köpte några S-krokar där jag hängde mina clear stamps och massa band. Banden jag köpt på metervara var det lite svårare att hänga upp, så jag använde mig av spännband i plast (har ingen aning om vad dom heter) som jag fäste runt en av stängerna. Lätt att se vad man har plus att jag kan ta av hela bunten om jag skulle vilja det.

Nu gäller det bara att hitta på något smart med alla mina band som ligger på rulle... Men jag har lite idéer till det också :)

I didn't need this clothes hanger after I moved in to my new appartment so I thought it could come in handy in my craft room instead. I got some S hooks for my clear stamps and some of my ribbons, and the ribbon scraps hangs on four black things (I have no idea what they're called!!). It's easy to see what I have and quite pretty with all the colors :)

Puss å kram

2 kommentarer :

  1. Neat way to recycle/reuse!!!

    SvaraRadera
  2. I love your ribbon organization ideas! Thanks so much for sharing your ideas with your friends at Really Reasonable Ribbon!

    SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'