söndag, december 11, 2011

Lucka 11

Nu har i nästan kommit halvvägs in i december och med vår julkalender. Hoppas att ni har fått massa inspiration, lägg gärna upp era egna alster på vår Facebook-sida. Vi är väldigt nyfikna på vad ni hittar på därute!

Idag tänkte jag bjuda på en söt liten tag som fungerar utmärkt till både till paket, eller som i mitt fall en presentpåse.


Basen på tagen är gjord med grön och vit cardstock. Sedan stämplade jag God Jul önskar, som kommer från ett stämpelset prefekt för er som gör egna taggar till paketen! Innan jag klistrade fast Pine Twig-kransen så spejade jag lim på den och öste på med grönt glitter. Skaka av överflödet och fäst dom röda blommorna med en Do dot eller lite lim. Som pricken över i'et avslutas det med en röd bling i mitten på varje blomma.


Bandet hade jag liggandes i min bandlåda, det ser ut att vara över från någon annan jul :) Bästa sättet att fästa tagen i bandet var med en liten klädnypa som fick sig en släng av glittret också! Åh, va härligt det är med glitter!!

Almost half way through our 24 days of Christmas and today I'm sharing this awesome gift bag with a cute Christmassy tag!

Puss å kram
1 kommentar :

'Kind words are worth much but cost very little'