fredag, december 23, 2011

Lucka 23

Den här månaden har bara rusat iväg! Tycker inte det var längesedan vi öppnade första luckan, eller hur? Hoppas ni har fått massa inspiration, det vet jag i alla fall att jag har fått!!

I näst sista luckan det här året tänkte jag bjuda på lite julstämning i min layout. Tittade in på Jul på Liseberg häromdagen, väldigt mysigt! Lagom kallt, massa folk och julmusik från varenda högtalare :)

Basen består av ett mörkbått papper där jag strött lite glitter här och var. Nästa papper är ett fint stjärnmönstrat där jag lagt ett vanligt i kraft precis under, både distressade med mina bruna stämpeldyna. (Tror inte jag distressat så här mycket på länge!!)

Det stora kortet är fasttejpat med washi-tejp i två hörn (och några DoDots för säkerhets skull). Dom stjärnliknande blommorna i metalic passade perfekt i färgerna (man ser inte HUR bra på bilden, men ni får lita på mig ;). Ordet JUL är vanliga vita chipboard-bokstäver som jag först tog Glaze på och direkt efter strödde massa glitter. Sen får man bara ha lite tålamod medan det torkar!

Vad har ni för fina minnen att scrappa den här vintern? Lämna gärna en länk eller bild på Facebook så att vi kan få en titt på vad ni skapat. Dessutom har ni ju chans att vinna massa fina saker från YouDo :)

I went to Liseberg some days ago and the Christmas spirit was everywere!

Puss å Kram

2 kommentarer :

  1. Just popping by to wish you a wonderful Christmas hun :)
    Have a smashing day!
    hugs

    SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'