måndag, april 09, 2012

gå-bort-present

Hoppas att ni alla har haft en bra påsk! Visst är det skönt med lite långledigt ibland (för alla oss som har den lyxen ;) )

Jag vet inte hur det är med er andra men jag tycker det är väldigt kul att ta med en liten present om jag ska bort. Det är inte alltid man vill ha med en vinflaska, plus att det kan kännas lite mycket. Dessutom är det ju roligare att ge bort något man gjort själv!

Vi har nya kaffepapper i sortimentet, perfekt till en liten gå-bort-påse :) Om man inte vill lägga i kaffebönorna (eller vad man nu vill ha) direkt i påsen så kan man lägga allt i en celofanpåse först. Det bästa med den här lilla presentpåsen är att man kan ha den både stängd (som jag visat här) och öppen om man skulle behöva lite mer plats. Det är också enkelt att ändra måtten beroende på hur stor/liten du vill att den ska vara. Ja, du märker att möjligheterna är näst till oändliga!

It's always nice to bring a little gift when you're going to a party/dinner. This little gift bag is so easy to make and you can easily change the size if you want to!

Puss å kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

'Kind words are worth much but cost very little'