onsdag, juni 20, 2012

en helt vanlig midsommar


Kommer du ihåg reklamen som gick på TV för ett antal år sedan där ett sällskap firar midsommar och har dukat upp ute på verandan. Helt plötsligt börjar det regna och allt måste fort bäras in. En stund senare börjar solen skina igen och allt åker ut för att snart bäras in återigen pga regn. Om du inte sett reklamen kanske du känner igen dig i alla fall ;)  Vädret har en tendens att visa sig från sin sämre sida under den svenska sommaren. Det finns år då vi haft varmare nyår än midsommaraftnar, men det kan också bli sådär underbart skönt!


Jag tittade på bilder från en midsommar för något år sedan, då hade vi just en sådan där regn/sol/regn/sol-dag. Det är kanske lite svårt att se på bilderna men det är en härlig blandning av spöregn och ljummen sommarkväll. Men vad gör det att man har dåligt väder när man är i gott sällskap? :) 

Än är det inte försent att vara med i vår sommartävling på YouDo, så skapa något du också och du har chansen att vinna ett härligt paket från YouDo!

Celebrating midsummer can be so wonderful, but also a little stressful with the on and off raining that normally happens during this time of year ;)

There's still time to enter our summer challenge at YouDo, so join the fun and you might be the winner of a goodie bag from YouDo!

Puss å kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

'Kind words are worth much but cost very little'