tisdag, juli 17, 2012

happy day

Det är så härligt med semester! Jag kan sova lite längre på morgonen, strosa runt i lägenheten och fundera på dagen, eller kanske vara lite kreativ. Allt detta PLUS fika med vänner, mysa med deras barn och ändå ha tid att göra absolut ingenting. Ja, det ÄR härligt med semester.

Trots att det i min värld är måndag idag, så är det tisdag för alla er andra och det betyder en ny utmaning på Papertake Weekly. Den här veckan är det ett tjejigt tema. Men bara för att det är flicktema så betyder det inte att man måste ha ett rosa-blommigt-krusidull-kort (om man inte gärna vill). Så med hjälpa av den här beskrivningen vek jag den här söta klänningen. 

Vi vill gärna att du är med oss och skapar något flickigt den här veckan. Så titta in på bloggen och låt dig inspireras av tjejernas fantastiska kort! Dessutom är vi sponsrade av våra egna Ribbons Girls :)This week we have an All things girly theme at Papertake Weekly. I found this tutorial and just had to try it for my self, and volià! This week's sponsor is our own Ribbon Girls :)


Puss å kram

7 kommentarer :

 1. I love the origami dress too, I made several cards with it. The pearls are a beautiful little touch.

  SvaraRadera
 2. Underbart stilrent och vackert kort!

  SvaraRadera
 3. Fab origami dress lisa - Jane x

  SvaraRadera
 4. So CAS yet so pretty on the dress :)

  racing tips australia

  SvaraRadera
 5. Loving this beautiful creation and thanks for the link to the folding tutorial.
  Hop on over to Doing Life - for a chance to win some lovely digi stamps.
  Hugs
  Desíre
  Doing Life
  Digistamps4Joy DT Member
  Tammy’s Scrapin Corner DT Member

  SvaraRadera
 6. Oh this is so pretty, love your adorable folded dress, it's very elegant! Thanks for your sweet comment on my blog Lisa, so appreciate this! Hugs, Ira
  irascreacorner.blogspot.com

  SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'