söndag, februari 10, 2013

lite nytt

Jag måste säga att jag fått mycket tips och inspiration dom senaste veckorna på Clean & Simple Card Making 2. Och det har behövts. Hjärnan jobbar ju inte direkt på högvarv dessa dagar ;)

Men jag har i alla fall knåpat ihop lite kort i helgen och testat lite nytt. Först ut är lite regnbågsfärger, väldigt effektfullt på ett så enkelt kort. Två av prickarna har dessutom fått varsin brad för lite extra dimension.


Nästa "läxa" var att få ut det mesta av sina stämplar så här har jag använt ett set (Laundry Day från Maya Road) och gjort två helt olika kort. På det första har jag först stämplat bilden direkt på kortet och sedan klippt ut en till som jag använde 3D-kuddar under.


Samma stämpelset men ett nytt utseende; lite paper piecing och ett utstansat fönster men i samma färgskala som tidigare.


Sist ut har jag antagit utmaningen "embrace the space", dvs utnyttjat all den tomma ytan för att få en riktigt clean look. Klar favorit!


I've really enjoyed the Clean & Simple Card Making 2 class. So many great tips and trix, and lots of inspiration. So yesterday I sat down and tried out some new things :)
  
Puss å kram

2 kommentarer :

  1. fabulous charming cards Myran! I took the class too and only got homework done for the first day! lol

    SvaraRadera
  2. Du fattar säkert redan att jag är kär i ditt fotokort, och det första kortet samt det med fågeln. Jag börjar bli sugen på korttillverkning nu.
    Kram

    SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'