tisdag, juni 18, 2013

grattis

För första gången på flera år (eller någonsin?) så har jag suttit på min balkong vid ett flertal tillfällen den här våren när solen skinit. En positiv sak med att vara sjukskriven ;) Trots att jag gillar värme så var det dock ganska jobbigt när det var som varmast för några veckor sedan, men jag gillar vädret nu. 

Så även om det kanske inte är lika varmt som innan så har vi den här veckan HETT! som tema på Papertake Weekly. Om du väljer att tolka det med färger eller mer bokstavligt är upp till dig. Jag valde våra nya fina papper från You Do som är så snygga att dom inte behöver så mycket mer hjälp ;) Stort tack till veckans sponsor, våra alldeles egna Ribbon Girls!


Even though it's not as hot as it was a couple of weeks ago here in Sweden, we still have really nice weather right now, perfect for this week's challenge at Papertake Weekly; HOT HOT HOT. Now this could be a color theme using warm colours such as reds, hot pinks, oranges, yellows etc. Or maybe you have another interpretation!! A huge thank you to our sponsor, our own Ribbon Girls!

Puss å kram

1 kommentar :

  1. Gorgeous card Lisa :-) I love the papers and whole CAS design of this ,,, brilliant and perfect ! LOVE it :-)

    luv
    Lols x x x

    SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'