fredag, oktober 04, 2013

presentkuvert

Jag tycker att det är så roligt att ge bort presenter. Och som jag skrev i mitt förra inlägg så tycker jag att inslagningen är halva nöjet, så det är lika bra att fortsätta i det temat på min YouDo-vecka:)

Dagens lilla paket kan fungera både som ett liten ask för en present (ganska platt dock!) men även som ett kuvert. Det är helt upp till dig, du gör den så stor/liten som du vill. Här har jag använt wellpapp istället för vanlig cardstock, det blir så snyggt med den lilla bågen wellpappen formar!

myransbo_wellpappkuvert3

myransbo_wellpappkuvert1

För att hålla ihop kuvertet har jag använt mig av elastic cord. Resten av dekorationerna går i metall-tema; två stjärnbrads för att hålla metallbrickan på plats, några blommor i olika utföranden och en stor öljett. Ta-dah:

myransbo_wellpappkuvert2

Ett litet tips, titta runt bland dina stämplar och se om du kan använda dom till något annat än vad det var tänkt för från början. Texten på mitt kuvert kommer från ett set som heter Handstämplat, där jag bara använt en del av stämpeln. Tycker det finns många roliga användningsområden för detta set; om du ska ge bort något hembakat, eller kanske dom där strumporna du stickat!

Puss å kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

'Kind words are worth much but cost very little'