måndag, juli 27, 2009

Sweet Monday

Trevlig måndag! Det känns som en riktigt bra start på veckan :D

Happy Monday! It feels like a really good start on this week :D

/Myran

söndag, juli 26, 2009

Musik jag diggar

Om jag ska lyssna på 5 låtar just nu som gör mig riktigt glad och på party-humör så är det dessa:

1. Right Round  Flo Rida
2. Singing That Melody  Swingfly
3. Rap Das Armas  Cidinho & Doca
4. Stay The Night  Alcazar
5. If You Seek Amy  Britney Spears

Kanske skulle ta en sväng om i lägenheten :D
/Myran

torsdag, juli 23, 2009

Notes in here


När jag ändå är inne på anteckningar och block så har jag med Kazans skiss nr 31 gjort detta lilla miniblock. Tänkte att jag skulle ha det på jobbet eftersom byxorna alltid är så tunga med allt jag har i fickorna. 

This mini notepad is made with Kazan's Sketch 31 over at 2S4Y. I thought it would be perfect to bring to work.

Det var allt för idag. Tror jag ;)
/Myran

Mamma

Jag var bara tvungen att ta med detta kort denna vecka när jag såg att The Pink Elephant challenge #24 hade djur som tema. Det är ju bara för sött!

I just had to play with this card this week since TPE had animals as a theme. It's just adorable!

/Myran

Mitt nya block

Jag tog mig i kragen och tog en lunch på stan med syrran. Trots ösregn (jag såg verkligen ut som jag klivit ur duschen med kläderna på trots regnkappa!) så gick jag runt en stund och köpte bland annat en prickig skarf och lite papper. 


När jag gick över veckans utmaningar så hittade jag MMSC11 och den passade jättebra till mitt nya skissblock som jag gjort! Tycker du om det? Det gör jag!

This notepad I made is playing with Midnight Madness week 11. Do you like it? I do!

/Myran 

Vulkanutbrott next?

Just nu är jag så trött på allt och alla! Folk är jobbiga och jag vill helst av allt bara gräva ner mig och komma bort från allt. Ingenting känns kul. Är så jävla trött på att vakna och inse att det är precis som vanligt och ingenting har hänt. Att komma till jobbet och vara sur, ledsen och trött. Men man får inte visa det utan bara le och vara artig mot kunderna och låtsas som om allt är super. 

Inget gör som jag vill just nu och det suger!! Det är inget att göra åt utan bara följa med strömmen och hoppas att det blir bättre. Eller?! Antingen gör jag något åt situationen eller låter bli och då har jag inte rätt att klaga. Och det är väl där problemet ligger. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra. Därför klagar jag inte (mer än att jag skriker åt mig själv att skärpa mig!!) utan kör på och hoppas att jag ska se ljuset i tunneln. Poetiskt...

Jag hoppas bara inte att denna vulkanen får utbrott när fel personer är i närheten. Vill ju inte orsaka en katastrof... 

Jag var bara tvungen att vädra lite. Lavan pyr och bränner...
/Myran

måndag, juli 20, 2009

Thanks so much

Crafty Muse denna vecka är det inspiration som gäller! Ett somrigt kort med jordgubbar och choklad. Och så här ser mitt kort ut:

At Crafty Muse this week it's inspiration challenge! A summer photo with strawberries and chocolate. This is my card:



UPPDATERING: Jag vann!! 
UPDATE: I won!!

/Myran

lördag, juli 18, 2009

Time to celebrate


Så var det dags för sista kortet för idag. Skissen är från challenge 60 på ASFOS, färgerna är det TPE som har bestämt i utmaning #23 och Use it! no 19 denna vecka stod för detaljerna. 

The sketch is from challenge 60 at ASFOF, color combo #23 can you find over at TPE and the details is challenge no 19 at Use it!

Over and out!
/Myran

A little something

Och sist men inte minst har vi detta kort som är inspirerat från Laura's Sketch 30 på 2S4Y och Color Throwdown #51

This card is made from Laura's Sketch 30 over at 2S4Y and Color Throwdown #51.

Nu ska jag göra klart kortet jag påbörjade igår men där inspirationen försvann!!
/Myran

Love Birds

Veckans skiss #95 hos Mojo Monday var verkligen en utmaning för mig! Jag gillar inte riktigt när allt ska vara snett. Men J tyckte att jag skulle utmana mig själv (vilket det hela handlar om) och köra på! Och detta är resultatet:

This week's sketch at Mojo Monday was a real challenge for me! But this is the result:


/Myran

Celebrate


God morgon! Igår satt jag och J och var riktigt kreativa. Det blev några riktigt trevliga kort till samlingen =) J fick en nytändning på kortmakeriet, precis som jag fick i början av april!

Det första jag vill visa är ett väldigt gulligt (tycker jag i alla fall) grattiskort. Det är med skiss från MMSC10 och färger från Color Inspiration #56 hos KWerner Design. Eftersom SCSC#41 har prickar och ränder som tema så passar det där också! Och som extra bonus så har Crystal's Crafty Creations passerat 10.000 besökare och lottar ut massa fint!

This Celebrate card is made from Midnight Madness Sketch Challenge 10 and with colors from KWerner's Color Inspiratin #56. Since Secret Crafter has spots and stripes as a theme this week, it's playing there as well! And as a bonus, Crystal's Crafty Creations has over 10,000 hits and is celebrating with really nice blog candy!

Då ses vi snart igen för fler kort!
/Myran

onsdag, juli 15, 2009

Nordiska Stämpel & Scrapmässan

Är du i Göteborgstrakten helgen den 17-18 oktober så kan du ju alltid ta dig en sväng förbi Erikbergshallen och titta in på Nordiska Stämpel & Scrapmässan =) Tidigare har det varit på Svenska Mässan så jag vet inte hur det ser ut denna gång men det blir säkert bra. 

Jag är ute i god tid men det skadar ju aldrig, eller hur?!

Kram 
/Myran


måndag, juli 13, 2009

Sweet Monday

Idag har jag cyklat till jobbet. Igen. Det är faktiskt fjärde gången =) Det blir nästan 1,5 mil per dag, och med tanke på att jag inte cyklat på flera år så tycker jag att jag är väldigt duktig!!

Today, I took the bike to work. Again. It's actually the fourth time =) It's almost 9 miles every day, and considering I haven't rode a bike in years, I think I'm really good!!

Kram 
/Myran

söndag, juli 12, 2009

Vinn presentkort på 1000 dollar!

The Cuttlebug Spot har dom en tävling där du kan vinna ett presentkort på 1000 dollar på Custom Crops! Hjälp dom att nå 1000 followers nu i juli. Gå till deras hemsida och kolla!

The Cuttlebug Spot is having a contest where you can win a $1,000 gift certificate to Custom Crops! They're trying to reach 1,000 followers by the end of July and need your help. Go to their site and check it out!

/Myran

2S4Y Fab 5

Gissa vem som hamnade på Fab 5 denna vecka hos 2 Sketches 4 You? MOI!!!! Jag är såååå glad =) Tusen tack till Laura och Kazan! Klicka här för att se mitt kort.

Guess who made it to the Fab 5 this week at 2 Sketches 4 You? Me!!! I'm soooo happy =) Thank you Laura and Kazan! Click here to se my card.

/Myran =)

torsdag, juli 09, 2009

grattis på födelsedagen


Sista kortet för idag är ännu ett grattiskort! Skissen är #94 från Mojo Monday medan utmaning #22 hos The Pink Elephant hade stjärnor och ränder som tema. 

The last card for today is another birthday card! The sketch is from challenge no. 94 at Mojo Monday and this week challenge recipie at TPE is stars and stripes.


Det har börjat regna igen. Undrar om det blir cykeln till jobbet imorgon eller bussen? Jaja, till jobbet ska jag i vilket fall som helst.

/Myran

mamma


Detta kortet är till min mamma som fyller om inte alltför lång tid. Skissen kommer från MMSC9 och detaljer från Use it! no 17. Blombladen och binas vingar är formade som hjärtan, så det passade bra till utmaning 59 på A Spoon Full of Sugar. Och somrigt som det är så passade det även till månadens utmaning på Kort i Fokus. Tänk att jag fick ihop 4 utmaningar!!

I made this card for my mom. The sketch is from MMSC9 and details from Use it! If you look at the flower and the bees' wings you can see that they're hearts, so that's for ASFOS. The card has a summer touch so it also fits perfect for the monthly challenge at Cards in Focus. 4 challenges, not bad!!

kram
/Myran

Love

Idag är det mulet med regnskurar och vad passar bättre än att göra lite kort? Har insett att jag fixat en ganska bra samling vid det här laget! Kanske skulle göra julkort istället så det är klart till julen? Det var bara en tanke...


Så till första kortet idag. Skissen kommer från Kazan's sketch #30 på 2S4Y och temat denna vecka på Saturday Challenge #39 var att använda 3 band. 

The sketch is from 2S4Y and at SCSC the theme was to use 3 ribbons.

/Myran

tisdag, juli 07, 2009

Grattis

Nu var det ett tag sedan jag gjorde några kort, men när jag såg att deadline för MMSC8 var midnatt tänkte jag att jag kunde använda grejerna från mitt nya paket från Creative Club. Hittade även till Color Throwdown #50 och den passade ok här också. 

Snart är det natten...

The deadline for Midnight Madness #8 is midnight, so I made this card "Congrats". This is also playing with Color Throwndown.

/Myran

måndag, juli 06, 2009

Sweet Monday

Idag var det dags att gå tillbaka till jobbet. Lite trögt att behöva gå upp innan kl 6 när man är van vid att lägga sig inte långt innan! Allt var som vanligt på jobbet. Inte mycket som hade hänt, men då har jag ju inte varit borta mer än en dryg vecka =) 

Today, I went back to work. It was hard getting up before 6 am! But everything was the same at work, but I have only been gone for a little more than one week =) 

Kram kram Myran

söndag, juli 05, 2009

Life is sweet


Hittade denna utmaningen, Your Country Rocks!, och tyckte att detta kort passade riktigt bra med tanke på hur mycket jag gillar svensk sommar!

This theme was to make something using the colors of our flag and make it about your country. Since we have an absolutely wondeful time in Sweden right now, I thought this card was just the one!

/Myran

lördag, juli 04, 2009

Sommar sommar sommar

Malta var nice! Sol, bad och en bra bok (eller tre). Skönt att koppla av och inte göra något. Det blev ju inte sämre av att komma hem till mer sol och värme. Det är man inte bortskämd med. Solen skiner, det är varmt och man kan vara ute dygnet runt i sommarklänning! Svensk sommar när den är som bäst =) Jag har till och med fått lite färg på min annars mjölkvita kropp! Ser verkligen inte fram emot att gå tillbaka till jobbet på måndag...

Ville också dela med mig av denna sköna version av Poker Face framförd av Chris Daughtry (originalet är med Lady Gaga). 

I'm back from one week on Malta. That was really nice! Lots of sun, relaxing on the beach with a good book. It was also nice to come back to a sunny and warm Sweden. I'm not looking forward to go back to work on Monday...

Kram kram Myran