onsdag, september 16, 2009

Guess what?!

Det var lite jobbigt att gå upp i morse. Hinner knappt somna förrän jag måste gå upp igen. Men men, det är bara en och halv vecka tills allt ska stå klart. Sen är det tillbaks till det normala.

Men det var med glädje jag tittade in hos The Pink Elephant och hittade mitt kort på top 7! Så nu kan jag med stolthet säga att jag är en TPE vinnare!

I was really happy to find my card on top 7 this week at TPE! I'm a proud TPE winner!


/Myran

lördag, september 12, 2009

A little bird told me...


2 Sketches 4 You denna vecka gjorde Laura en jättefint runt kort. Det inspirerade mig att använda mina nya scallop dies med min Cuttlebug. Det är verkligen en rolig maskin =)
the Cuttlebug Spot är det fåglar som gäller på utmaningen denna vecka. Tillsammans med färgerna på the Pink Elephant blev det ett grattiskort!

This card is playing with sketch from 2 Sketches 4 You (inspired by Laura's beautiful card), color combo from the Pink Elephant (red, yellow, black & white) and theme from the Cuttlebug Spot (it's for the birds).

Trevlig helg!
/Myran

Trick or Treat


Så var jag tillbaka! Kanske inte i högform, ännu, men det känns bra att ha kommit igång igen.

När jag såg veckans skiss på Midnight Madness kändes det som en bra start på ett Halloween-kort. Tycker spindlarna blev extra söta =P

I'm back! This card is made with Midnight Madness Sketch 18. I think the spiders are super cute =P

/Myran

fredag, september 11, 2009

Sötare kan det inte bli!

Läste i tidningen häromdagen om en tjej som tipsade om hur man fotade små barn. Det var bland det sötaste jag sett! Är du nyfiken, titta in på Tracy Raver och se själv =) Jag älskar bilderna på dom nyfödda. Det är helt otroligt vad man kan hitta på.

If you want to see the cutest photos ever, have a look at Tracy Raver's website. I love the newborn, they are the sweetest!

/Myran

tisdag, september 08, 2009

Ombyggnad

Hej hej och go' morron! Det är andra dagen på ombyggnaden av butiken och jag tror att det kommer gå riktigt bra. Förutsatt att alla jobbar på lika bra som igår. Idag har vi satt upp lite regler (om vi nu ska kalla det för regler) som ska underlätta för oss och för kunden. Igår var alla lite röriga och vi hade inte en klar struktur. Men man lär sig av sina misstag! Tur att det bara är andra dagen =)

Hoppas på att jag kan få lite tid över för mig själv under dessa hektiska veckor. Kanske kan jag få tillbaka inspirationen att göra lite kort?!

This is the second day of rebuilding the store. Hopefully it'll go as good as it did yesterday. There will be some long days ahead, but I hope I'll get some me-time, and maybe find the inspiration to make some cards again!

/Myran

torsdag, september 03, 2009

Det blev en pojke!

Min söta söta vän har äntligen fått en liten pojke! Åh, kan inte vänta tills jag får se honom =) Han tog sin lilla tid... Var beräknad i helgen, men vi har alla väntat längre än så! Stackars E har nog fått svara nej tusen gånger varje dag i flera dagar om det har hänt något!! Men nu är han här. Kände på mig att det skulle bli en kille. Det verkar som om alla som får barn nu som jag känner får pojkar. Konstigt. Men då kan jag ju tillägga att det bara är tre som har/ska få barn inom den närmsta tiden =)

Som du kanske har märkt har det inte blivit några kort på sistone. Jag har haft tusen saker att göra och när jag väl har vart ledig så har jag inte haft inspiration att hitta på något. Hoppas att det ändras snart.

My sweet friend just had a baby boy! I'm so excited! Can't wait til I get to see him =)

As you can tell I haven't made any cards lately. I've had so much going on, and when I had some time to my self I couldn't find the inspiration. Hope that will change soon!

Off to work!
/Myran