lördag, november 28, 2009

Motgångar

Om det dyker upp en motgång till, eller något annat dåligt, så skriker jag. Högt. Jag har verkligen försökt att få till det både med jobbet och på det privata planet men just nu verkar inte något göra som jag vill. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Det enda jag vill är att alt ska gå lite bra just nu, att ha lite medvind utan tjafs. Men nej, det går tydligen inte.

Djupa andetag. Det kan nog inte bli sämre i alla fall...

Ha en trevig första advent!
/Myran

torsdag, november 26, 2009

Prioriteringar

Insåg just att det är 4 veckor kvar till julafton. Jag vet inte vart tiden har tagit vägen men nu skulle jag behöva sätta fart med att städa, tvätta, diska, handla, göra julkort, fixa julklappar, träna, lägga årsschema för 2010, skriva sammanfattning från gårdagens möte och någonstans i allt detta umgås med mina nära och kära som tror att jag glömt bort dom. Det har jag inte. Lovar! Istället sitter jag här och skriver att jag har mycket att göra. Typiskt. Kanske skulle göra en av mina to do-listor (som jag gör på jobbet) och börja beta av. Det finns ju ingen annan som gör det. Typiskt igen. Hehe!

Kram
/Myran

måndag, november 23, 2009

Kul träning

Kom precis hem efter en ganska jobbig dag på jobbet. MEN. Efter jobbet var jag och tränade. Tänkte att jag skulle ge afrodans en chans till. Testade det i vintras och det var väl inte det roligaste jag gjort då. Denna gången var det betydligt roligare. Men så var det inte fullt så mycket folk heller. Det kändes ganska befriande att slänga runt med armar och ben och släppa lös allt. Det behövdes om jag säger så!

Nu har jag hela 3 stämplar på mitt kort! Där jag tränar finns det ett kort som kallas flitig träning där man dels ska testa på 6 olika träningsformer, men också 6 valfria för det man gillar lite extra. Eftersom jag har haft en liten paus i tränandet ligger jag efter. Eller som jag väjer att se det, jag har tränat 3 ggr mer än om jag suttit hemma istället!! Grymt =)

Ha det gött! Nu ska jag ladda energiförrådet med lite mat.
/Myran

onsdag, november 18, 2009

He's back!

Och vem är denna Han? Robbie Williams så klart! (OK, inte självklart men ändå) Hans nya skiva Reality killed the video star är underbar. Bästa låten? Utan tvekan, You know me. Helt klart! Kan lyssna på den många många gånger...

And who is He? Robbie Williams of course! His new album, Reality killed the video star is super great. The best track? Without question, You know me. I can listen to it many many times...

/Myran

söndag, november 15, 2009

Gillar du också film?

Det gör verkligen jag. Och eftersom jag alltid är på jakt efter något nytt att se, tänkte jag att jag skulle dela med mig av mina guldklimpar och misstag, på I {heart} movies, min egna lilla filmhörna.

kram
/Myran

I'm back!

Nu är jag tillbaka från Stockholm. Hälsade på E med familj och fick gosa med hennes 10 veckor gamla pojke. Mysigt eller mysigt?! I tisdags var vi även på ett utsålt Globen och såg P!nk. Det var grymt bra, hon är grymt bra!

Annars är väl allt som vanligt. Jag är snart klar med 2010 års schema. Lite småfix kvar, sen kan jag släppa det och fokusera på annat. Var hemma hos kusin F igår och åt en gudomligt god middag. Thaimat är allt bra gott =)

På fredag är det fest. Det ska bi riktigt kul! Det var alldeles för längesedan sist. Har bara lite klädproblem. Som vanligt. Fast denna gången är det lite annorlunda. Temat är sommar, och nu är det snart jul. Och med tanke på att vi ska ut efteråt så vill man ju inte ha på sig för somrigt. Dessutom hade jag min fina gula klänning i somras med samma gäng som kommer nu, så jag vill inte ha den igen. Men jag vet att jag ska ha mina gröna skor jag köpte i London (om vädret tillåter...). Jaja, det blir nog bra!

Kram kram
/Myran

torsdag, november 05, 2009

Blomkrukor


På lördag ska farmor och hennes församling samla in pengar och då tänkte jag att jag kunde vara med och bidra med lite. Så jag satte mig ner och gjorde lite kort. Jag gjorde några små julkort och små grattiskort. Sen gjorde jag även en del större kort, bland annat några söta blomkrukor som jag tänkte visa er. Krukan med solrosor är med i veckans utmaning på The Pink Elephant där man ska använda färgerna brun, gul, neutral och en eget färg. (Om du är sugen på att göra ett eget kort kan du titta in här och se hur man gör.)

My grandma and her church is raising money and I thought I was going to make some cards for her to sell. I made 3x3 cards for christmas and birthdays and these cute flower pot cards. The card with sunflowers is playing in this weeks challenge over at The Pink Elephant. (If you want to make your own flower pot card, click here for instructions.)



Idag kom några flingor av höstens första snö!
/Myran