tisdag, oktober 26, 2010

With Love

Det börjar änna bli tjatigt att starta varje tisdag på mer eller mindre samma sätt men jag kan liksom inte komma på något annat att skriva. Det är ju tisdag och det betyder ju att det är dags för en ny utmaning hos Papertake Weekly. Så är det bara ;)


Denna veckan är det glitter som gäller. Så ta fram allt som blänker eller glimmar lite extra och gör ett kort (eller något annat kreativt)! Sen lägger du upp det på PTW-bloggen så att alla får se.
Själv har jag tagit ut svängarna och gjort ett värmeljuskort. Tycker själv att det är en fantastisk liten present om man ska bort, både en gåva och ett kort i ett. Ursäkta om det lät som något taget ur en viss choklad-reklam;) haha!

This week the challenge over at Papertake Weekly is to make something Sparkly and Bright. So, let's add som glitter or sparkle to your card! Don't forget to link your creation to the PTW blog so that we can see what you have come up with.
I made this tealight card. It's a really fun thing to give to someone, both a card and a gift :)

Puss å kram

lördag, oktober 23, 2010

Music Saves My Soul Saturday #6

När jag lyssnade på massa blandad musik häromdagen dök denna låten upp och då visste jag att veckans val var gjort. Jag älskar verkligen denna låten, och kommer nog alltid att göra!!


The other day when I was listening to my random playlist this song came up, and I knew that it was the one to share with you!

Puss å kram

onsdag, oktober 20, 2010

WOYWW


Eller rättare sagt, vad finns på mitt golv?! Jag jobbar på lite saker som jag inte vill visa upp ännu, så jag tänkte dela med mig en bild om hur mitt golv brukar se ut när jag skapar. Så om du tyckte jag brukar ha ett städat skrivbord trots att jag är mitt uppe i något, här har du hela sanningen ;)
Glöm inte att titta in hos Julia och se vad alla andra kreativa människor ute i världen håller på med!

Well, this week it's not my desk as you can tell. I'm working on some things that I can't show right now, so I thought I would share my floor. This is how it looks when I'm crafting. As you can see I use the whole room ;)
Don't forget to pop by Julia and see what everyone else has been up to!

Puss å kram

tisdag, oktober 19, 2010

Little one


Idag är det tisdag och dags för en ny utmaning hos Papertake Weekly. Dawny har som vanligt gjort en fantastisk skiss för oss att inspireras av! Efter lite frustration (men tummen upp från J) så blev det ett sött litet kort. Min systers vän ska få en liten flicka i november så det var henne jag hade i tanke när jag gjorde detta kort. Och eftersom hon bor på andra sidan Atlanten fick det inte bli för mycket, så att det går att posta.

Tuesday again and time for a new challenge at Papertake Weekly. Dawny has another fabulous sketch for us this week. My sister's friend is having a girl so I had her in mind making this card.

Andra utmaningar/Other challenges:
Sweet Stampin: no.48 - ribbons
Totally Gorjuss: no.52 - Pink!
Paper Sundaes: no.40- For Someone Little

Puss å kram

söndag, oktober 17, 2010

TYST!!!!

Nu är jag riktigt jävla sur. Någon "jammar" på sin elgitarr med förstärkare och det är över midnatt. Ok, det kanske är klubben nedanför men jag har svårt att tro det eftersom jag aldrig hört något innan. Det låter som om dom spelar i rummet intill mig! Jag blir galen. Är trött och sur, hade jag velat lyssna på skiten hade jag gått dit men nu vill jag inte det så kan dom inte bara hålla käften! Jag hittar inget telefonnumer till någon störningsjour, vet inte ens om vi har någon. Hörde att dom ovanför verkar röra på sig plus att grannen just gick ut så jag tror att det är fler som är sura. Det har pågått i nästan en timme nu... Människan kan ju bara en slinga också...

Jaja, får väl se vad som händer. Eller inte händer.
Sov gott.


01.11. Senaste nytt. Aset har börjat på en ny slinga och det låter som om någon har börjat sjunga nu också. Hade det inte varit för att det nästan är minusgrader ute så hade sovit på balkongen...

01.32. Fattar man inte själv att man stör??

01.48. Nu har det nog slutat. Är övertygad om att det var personen ovanför mig. Lät som om gitarrhelvetet ramlade. Hoppas den gick sönder... Nu ska jag försöka sova. Puss

lördag, oktober 16, 2010

Music Saves My Soul Saturday #5


Den här killen har en sjukt skön röst! Daughtry - Life After You, det är vad jag har att dela med mig denna underbara höstlördag.
Glöm inte att titta in hos Marcea för mer musik :)

This guy can really sing, his voice is amazing! Daughtry - Life After You, that's my music share this week.
Don't forget to pop by at Marcea for more music :)

Puss å kram

tisdag, oktober 12, 2010

Halloween girl


När jag såg denna digistämplen från TiddlyInks var jag bara tvungen att ha den! Den är ju så söt, och funkar bra till lite olika tillfällen. Denna gången blev det ett halloween-kort (man kan ju också ge bort det till någon som fyller år och ska få spindlar...).

It was love at first sight when I saw this super cute digi stamp from TiddlyInks! Even though I made a halloween card this time, you can use it for other occasions.

Utmaningar/Challenges
Midnight Madness: sketch no.75
Simon Says... Halloween!
Cute Card Thursday: no.133 - Make Your Own!
Meljen's Design: no.28 - Halloweeny
iCopic Lover: no.5 - black, purple, orange (the flowers are orange!!)
By The Cute & Girly: October challenge - Spooky

Puss å kram

Celebrate


Då var det tisdag igen och idag har jag massa att stå i. När klockan ringde flög jag nästan upp ur sängen, haha! Men du vill väl veta vad vi har för utmaning hos Papertake Weekly. Eftersom vi fyllde tre år förra veckan så är temat för denna vecka just 3. Vad bestämmer du! Så länge det finns tre av något på ditt kort så har du fria händer.
Missa inte att titta in hos PTW så du får se vad de andra har hittat på :)

This week, we're still in birthday mode at Papertake Weekly. So this week's challenge is 3 of a kind! It's up to you what you wanna do, as long as there is three of something somewhere.
Don't forget to pop on over the PTW and see what the other girls have come up with :)

* * *

And, the winner of the Papertake Weekly Birthday Blog Hop Candy is...

Avril B!!! Congrats hun! Please, contact me with your info so I can send you your goodie :)

(This is how I came up with 275. I had 64 entries on my blog and there where 211 entries on PTW blog when the challenge closed. 64+211=275)

Puss å kram

måndag, oktober 11, 2010

Tänker på dig


När jag började med detta kortet hade jag en tanke på hur det skulle bli men inte att det skulle skickas iväg strax efter det var klart. Pappa ringde och vi pratade en stund. Sen nämnde han att farfar hade fått operationstid på torsdag och då blev detta kortet ett perfekt sätt att säga att han finns i mina tankar.

I made this "thinking of you" card for my granddad, who is having a surgery on Thursday. A small way to say he's in my thoughts.

Utmaningar/Challenges
2 Sketches 4 You: Kazan's sketch no.63
Pollycraft Monday: no.65 - It's a Fairytale
Charisma Cardz: no.40 - Autumn Colors
Paper Sundaes: no.39 - a Change of Season
Craftalicious Challanges: no.10 - Anything Goes
Allsorts Challenge: week 73 - Inspiration from Song Title (Always On My Mind - Elvis)

Puss å kram

Papertake Weekly Birthday Blog Hop

Letar du efter Papertake Weeklys Blog Hop, klicka här!
Are you looking for the Papertake Weekly Blog Hop, click here!

söndag, oktober 10, 2010

Music Saves My Soul Saturday #4

Just nu sitter jag och försöker komma på massa bra låtar att ha med mig på mitt äventyr. J kom på den bra idéen att lägga ut en förfrågan på fejjan, så det kommer jag nog göra...
Men nu ska du få lördagens låt. Den här tjejen har hängt med ett bra tag men jag har inte alltid gillat hennes låtar. Men denna gillar jag :)
Varsågod, Robyn och hennes ny låt Hang with me.


This week at Marcea's Music Saves My Soul Saturday I wanna introduce you to Robyn and this awesome tune, Hang with me.

Puss å kram

torsdag, oktober 07, 2010

WOYWW


Det var ett tag sedan jag visade upp min "lilla" kreativa hörna. Just nu är det inte så mycket som händer. Lite nytt jag köpte förra veckan. Ok, jag vet att jag inte skulle handla något innan resan men det var ett riktigt bra deal så jag var tvungen! Hihi ;)

I haven't shown you my work desk in a long time, but here it is. Not much going on. Some new stuff I got last week, a really good deal so I had to! ;)

Puss å kram

tisdag, oktober 05, 2010

Happy Birthday to PTW!

Hipp hurra för Papertake Weekly som fyller tre år! Och det ska vi givetvis fira. Om du kom hit från den talangfulla Jill så är du på rätt väg. Om det råkar vara så att du bara tittade in så tycker jag att du ska hoppa till PTW och starta från början så du inte missar några av festligheterna :)

Nu har du chansen att göra din favvoutmaning en gång till! Det stämmer, du kan välja vilken utmaning du vill från de senaste tre åren :) Jag har en ny supersöt stämpel (s.w.a.l.k) som passar perfekt för väder-utmaningen från mars 2008.

Hurray, it's Papertake Weekly's third birthday! And we are celebrating big time. If you came from the talented Jill, you're in the right place. If you just happened to pop by, then you wanna go to PTW and start from the beginning of the hop :)

Now you have the chance to do your fave challenge one more time! That's right, you can chose any challenge you want from the past three years :) I have this new super cute stamp (s.w.a.l.k) and it goes perfect with the Weather with you challenge from March 2008.



* * *

Och så till godiset! Dies To Die For är så snälla och ger en lycklig vinnare detta Sentiment Sheet. Allt du behöver göra är att delta i veckans utmaning, kom tillbaka hit och lämna en direkt länk till ditt kort i Mr Linky och kanske är det du som vinner!! Du har fram till måndagen den 11 oktober på dig.

So, now for the candy! Dies To Die For will be giving away this Sentiment Sheet to one lucky winner! Enter this week's challenge, come back here and leave a direct link to your card with Mr Linky and the lucky duck might be you!! You have until Monday 11th October to link your creation.


There are so many new items to see at Dies to Die For. We now have a huge variety of stamps for sale along with all your essential items like cardstock, ink pads, cards and envelopes, promarkers, copics, punches and so much more. With our wide range of craft supplies we hope to bring you some unique and unusual items for your card making.

* * *

Nu är det dags att hoppa vidare till den grymma Lorraine och se vad hon har att visa oss!

Now it's time to go to the very awesome Lorraine, and see what she has to show us!


Puss å kram

måndag, oktober 04, 2010

i juletid


Med risk för att lilla söta rara J får panik nu så har jag ännu ett julkort att visa er. Men lugn söta du, det är bara början av oktober ännu ;) Det är långt kvar till juletid och vintern. Först ska vi njuta av hösten, med tända ljus och uppkrupna i soffan framför en film!

My dear friend thinks it's too early to get started with the christmas cards since fall's just getting here. Well, I have one for you anyway!

Utmaningar/Challenges:
Mojo Monday: sketch no. 159
the Pink Elephant: no. 85 - Childhood
Charisma Cardz: no. 39 - Christmas Crafting
Sweet Stampin: no. 46 - Punch It Out
Pollycraft Monday: no. 64 - Anything Goes

Puss å kram

Psst. Glöm inte att komma tillbaka imorgon för chansen till fina priser!/Don't forget to come back tomorrow for some sweet candy!

söndag, oktober 03, 2010

Till Dig

Idag är det en sån där dag när man inte vill gå ut. Så vad hittar man på om man ska stanna inne? Tittar på film, läser en bok, städar? Det funkar väl det också men jag ville göra kort ;) Ulltofflorna är på, musiken strömmar ut och jag är redo. Gött, men vad ska jag hitta på? Eftersom det är ganska höstigt ute så känns det bra att göra ett lite höstigare kort. Såg häromdagen ett jättefint stafflikort där man använt oh-papper (vet inte var jag såg det, förlåt!) så det bestämde jag mig för att göra. Lättare sagt än gjort, men nu är det klart. Varsågod, mitt allra första stafflikort :)

A couple of days ago I saw a really pretty easel card made with acetate (but I can't remember where), so I have made my very first easel card :)


Utmaningar/Challenges:
Midnight Madness: sketch no. 73
Color Throwdown: no. 112 - riding hood red, old olive, pumpkin pie
Stampin' for the Weekend: no. 48 - Autumn Inspiration
Copic Creations: no. 36 - Orange
Simon Says... it's Autumn!!!
ABC Challenge: E is for Easel Cards
Just Magnolia: week 75 - Anything Goes
Craftalicious Challenges: no. 9 - Harvest Festival/Autumn
Secret Crafter Saturday Challenge: no. 103 - Easel Cards
Paper Sundaes: no. 38 - Something From Your Stash

Oj, vad många det blev!!
Ses på tisdag igen och då är det kalas :)

Puss å kram

lördag, oktober 02, 2010

Music Saves My Soul Saturday #3

Denna veckan blir det Lady Gaga med Bad Romance. En bra låt framförd av en sjukt grym tjej, både musikaliskt och när det gäller personligheten (om man kan säga det utan att känna personen). Hon kommer definitivt ha en lång lista i min iPod på resan!


Om du inte vet vad Music Saves My Soul Saturday är för något tycker att du tittar in hos Marcea :)

Puss å kram