tisdag, juli 31, 2012

till en pojke

Nej, jag har inte gått under jorden men det blev en lite längre semesterpaus :) Men eftersom jag är tillbaka på jobbet nu så är det väl inte mer än rätt att jag börjar jobba här också!

Det är dags för en ny utmaning på Papertake Weekly och den här veckan har vi en trevlig skiss från Dawny! Det är svårt att se men jag har embossat halva kortet med en mask (såg en riktigt bra tutorial
här gjord av Kristina). Sen sydde jag två varv med symaskinen, lagom slarvigt för en lekfull touch. Bilden kommer från LOTV och är färdig att använda direkt om man inte vill lägga till något.

Vi är sponsrade av Simon Says Stamp och som alltid vinner en lycklig själ ett presentkort på 20 dollar i deras butik. Så vad väntar du på?! Lämna en länk på bloggen och det kan bli Du...




So, I'm back after a litte vacation break :) We have a new challenge for you at Papertake Weekly and it's a sketchie. After seeing this tutorial by Kristina I had to give it a try. It was hard to get a good picture with the embossing showing, but I did emboss one half of the cardstock with a polka dot mask. 

We're sponsored by Simon Says Stamp and one lucky winner gets a $20 voucher in their store, yay!

Puss å kram


Challenges:
The Kraft Journal: use any sketch
Make It Monday: anything goes
Simons Says: anything goes
Dutch Dare: color challenge (brown, blue, white)
Cupcake Inspirations: photo inspiration (the colors)

4 kommentarer :

  1. adorable, such a cute image...thanks for sharing at cucpake inspirations

    Tina
    sweetie dt

    SvaraRadera
  2. This is adorable! That stitched frame is such a great touch! Thank you for playing along in the "Anything Goes" challenge over at the Simon says Stamp challenge blog. :)

    SvaraRadera
  3. Sweet image and fab colouring . Stitching makes great frame .
    Thanks for sharing on Make it Monday .

    SvaraRadera
  4. cute card...love the white stitching on the Kraft CS. Thanks for joining us at The Kraft Journal.

    SvaraRadera

'Kind words are worth much but cost very little'